mandag den 8. oktober 2012

Terminsprøver


Heej søde læsere! Her er lige et par billeder vi fandt fra i sommers. Vi savner virkeligt sommeren, solen og det dejlige vejr. I dag har vi begge haft terminsprøver - dansk retskrivning og læseprøve. Og puha det var lidt af en udfordring! Men vi kom begge igennem dem! I morgen skal vi en tur på Strøget og shoppe lidt, så det skal nok blive hyggeligt! Hvad med jer?
Hvad skal i lave i løbet af ugen? Har i også terminsprøver / har haft?

6 kommentarer:

 1. Hej Piger.

  Jeg er lige begyndt at følge jer, og jeg synes det kunne være vildt fedt, hvis i lavede en menu, hvor man kune læse lidt om jer. Vil helt vildt gerne vide noget om jer som person.

  Nannakrautwald.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil vi da lige se nærmere på! :D
   Og det er vi super glade for, mange tak!<3

   Slet
 2. Hej tøser, egentlig bare et lille sidesprings-spørgsmål. Jeg er i gang med at redigere en film som skal ind på min blog, men når den afspiller i Windows Media Player kommer der sådan noget lyserød og grøn farve ind over ligesom når der er dårligt signal på fjernsynet. Så ville høre om i havde nogen idéer? Det er både når afspiller den oprindelige fil og når jeg har redigeret i den. Jeg bruger Windows Live Moviemaker. Kender i evt. et andet GODT OG GRATIS program til en windows?

  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må indrømme at vi kun klipper film sammen på Mac :( Tror desværre også de fleste filmklipsningsprogrammer koster penge :(
   Det lyder lidt som om der måske er sket en fejl i filen, eller noget? Vi ved desværre ikke så meget om sådan noget :/

   Slet
 3. Jeg er heldigvis ikke begyndt på prøver endnu, men held og lykke til jer! Jeg håber at i stadig får en god uge selvom, ja alt det prøve halløj. Jeg startede faktisk min uge vildt godt med at skulle være fotograf til Mia Lyhnes ( fra Kløvn) pladefest/ udgivelse, hvor jeg skulle være fotograf. Vildt spændende! :)

  Knus Sille
  Fra fotobloggen: silleagerskov.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er du heldig! Og jov mange tak! <3
   Og hvor lyder det bare fedt man, mega cool!
   btw, vildt fedt at du fortæller lidt om hvad du selv går og laver! Total hyggeligt kommentar!! ;)

   Slet