lørdag den 3. november 2012

Give away - Leviiiiis

Vi synes i fortjener en give away - så fantastisk og trofaste i. Det betyder meget at vi har fået så mange læsere og vores blog er blevet så stor. Da vi får lidt over et år siden oprettede vores blog, havde vi aldrig regnet med at vi ville nå så langt. Men vi vil gerne takke jer, hihi!
Præmien er et par 'valg fri' Levis shorts. Vi ved godt årstiden ikke er til det, men da vi vidste jeg shortsene for første gang var i alle helt vilde og ville gerne vide hvor de var købt. Shortsene er jo i næsten alle farver. Så præmien er et par Levis shorts i valgfri farve. I kan godt vælge en farve, der ikke er på de overstående billeder. I skal heller ikke være bekymret over størrelsen, da vi først køber shortsene når vinderen er fundet. Men ja i kender jo give aways, det i skal gøre er:

Like vores facebookside, som er her.
Follow os på google friend connect
Skrive en kommentar, som omhandler et råd til os
Ja, så også skriv i kommentaren hvad jeres blog/mail hedder

87 kommentarer:

 1. Hvor lille kan størrelsen blive? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget lille! Min veninde Julie har et par, og hun er altså mega slank og ikke så.. (-: <3

   Slet
 2. Hejsa.
  Jeg follower jer efter jeg har skrevet det her.
  Prøv ikke altid at skrive tekst til jeres billeder, billeder kan nemmelig selv godt tale til en, så hvis i nu bare skriver en eller anden overskrift, som kan sætte tanker i gang i vores hoveder, det kunne være fedt. Men i skal stadig også skrive tekst engang imellem:-)

  www.emilieoutzen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Link til det der Google friend connect??

   Slet
  2. Det er nedest! Nederst på bloggen, hvor der står at der er 810 followers!

   Slet
  3. Blognavnet er ændret til

   www.pictures.-taken-by-us.blogspot.dk

   Slet
 3. Hej jeg er helt vild med jeres billeder, men jeg ville elske hvis i lavede et indlæg med gode råd til fotografering af model. Altså f.eks. både råd til modellen og fotografen :)

  cirke.blogspot.dk
  cirke.arnvig@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg synes generelt i gør det pisse godt! Jeres billeder taler for sig selv, og jeres overskrift er virkelig også fin. En ting ville måske være at skriften blev sort i stedet for "grå" :)

  emmaemilie@mail.com
  emmaemilies.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hej er vild med jeres blog. Det kunne være rigtig fedt hvis i ville lave en guide til hvordan man kan tage billeder i mørket f.ek. af månen!:-)

  // Livilovelife.blogspot.dk
  // Livilovelife@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg synes at i gør det rigtig godt, så kam ikke se hvad i skal gøre anderledes :-)
  - anna
  Annaschoeningf@hotmail.com
  www.stayingus.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Måske vise nogle enkle tips til hvordan man skal bruge lyset når man tager billeder, eller hvis i bare gør noget generelt som ville forbedre et photo shoot ! Jeg synes også at det kunne være interessant med nogle smukke natur billeder :)

  Jeg vil også vildt gerne deltage!
  - silleagerskov.blogspot.com
  sille@jernpladsen.dk

  SvarSlet
 8. Heii ;) Jeg har fulgt jer i virkelig lang tid og jeres blog har været en kæmpe inspiration for mig. Jeg synes også godt om jeres facebook side, så det ville jo være super fedt at vinde et par shorts, de er jo til at dø over! ;) Det eneste råd jeg har er nok et indlæg hvor i viser hvordan i redigerer jeres billeder ;)

  Så jeg deltager ;)
  Claraholm1999@hotmail.com
  http://clara-holm.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Hey! Jeg følger jer allerede i forvejen og også jeres facebook-side. Det ville være rigtig cool, hvis i tog lidt flere billeder af, hvad I laver eller sådan noget. Dog vil jeg sige, at jeg ikke synes, jeres blog rigtig mangler noget!:-)

  Jeg deltager også:)
  Kristine0311@live.dk
  (Jeg har for tiden ikke nogen blog, der er oppe at køre)

  SvarSlet
 10. Jeg kan rigtig godt lide jeres blog som den er, men nogle indlæg der omhandler jeres hverdag, og hvad i ellers går og laver, ville være rigtig fint.
  Jeg vil rigtig gerne deltage!
  sannehertz@hotmail.com
  http://sannehertz.blogspot.dk/

  SvarSlet
 11. Jeg syntes I gør det helt vildt godt, men sommetider ville det være rart blot at se billeder - uden tekst, så man selv kan danne sig et overblik og nogle tanker over hvad de symboliserer :)

  annas4b@hotmail.com
  behindannaseyes.blogspot.com :)

  SvarSlet
 12. Mit råd til jer ville være at i sommetider oplyste jeres indstillinger på kameraet, da i tog billedet. Ellers ville det være fedt mere flere guides og også noget om, hvad I laver i hverdagen. (:

  amaliehein.blogspot.dk
  ahbossing@gmail.com

  SvarSlet
 13. Lækker give away :)
  Årh et godt råd, det er sku svært, men synes f.eks jeres guides er rigtig gode, så flere af dem. Uden at i selvfølgelig afslører alt for meget, for I skal holde de bedste tricks for jer selv, det er jo det der gør jeres arbejde så pisse godt :D

  crschmidt09@gmail.com
  crschmidt.blogspot.com/

  SvarSlet
 14. Mit råd må være at jeres overskrifter nogen gangen starter med stort bogstav, og nogen gange med småt. Det ville se mere professionelt ud hvis i altid lavede med stort.

  Har ikke nogen blog, men min mail er Signe-h-l@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Det er virkelig en fed giveaway :)
  Jeg kan ikke se det dårlig i jeres blog, så jeg syntes ikke i skal gøre noget anderledes. I kunne måske gøre så at nogle gange at der ikke er tekst.

  clara3shields@gmail.com

  SvarSlet
 16. Synes ikke rigtig jeg kan finde på et godt råd, i gør det bare super godt og jeg kan virkelig ikke sige andet:)

  http://albertebering.blogspot.dk/

  Håber så meget jeg vinder mangler

  SvarSlet
 17. Følger jer allerede via GFC og liker jeres facebook sige lige efter dette :D
  Mit råd ville være (som mange andre også har skrevet ;-)) at lade billederne tale for sig selv :-) I nogle indlæg synes jeg at "billedet blev taget i går. Hvad synes I om billedet og fortolkningen?" er lidt overflødigt :D Selvfølgelig, hvis det er et nye sted I fandt eller der er noget andet I vil skrive, skal I selvfølgelig gøre det :-)

  milleme.blogspot.com
  rb-ms@hotmail.com

  :D

  SvarSlet
  Svar
  1. - og som jeg altid siger, ville flere guides være amazing!:D

   Slet
  2. Uh, glemte helt at sige at I skal blogge om 7d'et!!<3 Tillykke med det, desuden!:D:D

   Slet
 18. I indlægget 1. November har i skrevet "det er ikke de bedste billeder nogensinde", det syntes jeg er rigtig ærgerligt! Fordi i allerede har sagt at i ikke lige tror på jer selv (når det kommer til lige de her billeder) og fordi jeg syntes billederne er pisse gode, får i også mig til at tænke "hvis de syntes det der ikke er det bedste, så kan jeg da ingen ting". men jeg elsker bloggen og læser den altid! Kys

  SvarSlet
 19. Årh hvor najs!!!!!! Deltager helt hunnar!!
  Det kunne være dejligt at være flere guide på hvordan man bruger sit kamera! :)

  //live-laugh-love-linh.blogspot.dk - link_kute@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg er virkelig ked af det, men jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget, der kunne gøre bloggen bedre. Jeg har prøvet desperat at komme på noget, men jeg må simpelthen opgive. Jeg synes, bloggen er fantastisk og super impornerende! Måske kunne det også være hyggeligt at nogle "kedelige" billeder fra jeres hverdag. Hvad I sådan går og laver. Men det er virkelig småting! :-)

  /anna.smiley@live.dk

  SvarSlet
 21. Personligt ville det være dejligt, hvis I lavede nogle mere følelses-inspirerede indlæg, fordi at jeres indlæg oftest er lidt for sukkersøde. Følelserne kunne fx være vrede, sorg eller melankoli. Black Swan kan også være en gigantisk inspirationskilde. Men det er nok bare mig og min besættelse af DID.
  Desuden at tage jeres læseres råd til jer - Amalie Heins og Milles er jeg også fuldstændig enig i.

  http://madebymoustache.blogspot.dk/
  isarebsdorf@gmail.com

  SvarSlet
 22. Virkelig fed give-away! Jeg følger jer både på GFC og jeg liker jeres facebook side! :-)
  Jeg synes I gør et virkelig godt job på jeres blog, altid inspirerende billeder og fotoshoots :)
  Men ellers elsker jeg sort/hvid billeder med masser af kontrast :) Ellers synes jeg det er en god idé som i gør, det der med at have et emne til hver uge også lave et fotoshoot ud fra det. Ellers kunne I lave flere new-ins og outfit billeder :) Men jeg er også helt vild med jeres guides! Så bliv endelig vild med det! ;-)

  jeghedderpernille@hotmail.com
  eller
  fadedwhitetoblack.blogspot.com

  SvarSlet
 23. Yes endeligE en sej give away..jeg har gjordt alle tingene:-)
  jeg er kæmpe fan af bloggen.

  Min blog : Www.dardanaganija.blogspot.com
  Email (skriv til min fars min dur ikke vis det er.) Emin1001@msn.com .

  Jeg syntes jeres blog er vildt sej og tjekker den ud vært sekund den er så sej jeg vil altid have været læge men jeg er faldet får fotografering nu og bliver ved med det jeg syntes jeres billeder bliver perfekte og de er så seje. Men er enig med Pernille altså at i skriver lidt hvad i har købt osv..men ellers det er en fed blog pg elsker den!.<3

  Jeg håber jeg vinder shortsene!!!<3

  SvarSlet
 24. Eller min egen dardanapigen@gmail.com :)

  SvarSlet
 25. Som alle andre er enige med mig i, så tager i nogle fantastiske billeder!
  -Mit råd er at i måske kunne vælge nogle forskellige føleleser på billederne. Altså at den ene gang er der måske den mere vrede stemning over der, andre gange sukkersødt, sorg osv.

  Følger jer på GFC og jeres Facebook side er allerede liket!

  xx Emma
  emmajensens.blogspot.com
  emma--jensen@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg har ikke en finger at sætte på jeres fotografering, det er perfekt og stor inspirationskilde for mig. Men som blog, synes jeg godt at i kunne gøre lidt mere ud af hvem der skriver hvad og hvem der fotografere hvad, for jeg har en fornemmelse af at i er sådan en kæmpe gruppe der fotografere, men i er vidst kun 2.

  Knus Christa

  Christavj@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeres fotografering er vidunderlig, og utrolig inspirerende. Jeg synes dog der er lidt forvirring over bloggen. Jeg er nogen gange i tvivl, om hvem som poster hvad. Efter jeg har tjekket jeres facebook, ved jeg nu hvem som er med til blogningen, men hvad de forskellige personer blogger om,og hvem som tager hvilket billeder, er jeg dog stadig i tvivl om. Ellers er jeg vild med bloggen, og så misundelig på de billeder der!
  Knus Madeline

  madelinesophierohde@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg har virkelig tænkt og tænkt og tænkt, men jeg kan simpelhent ikke komme i tanke om noget som kunne gøre jeres blog bedre. I tager nogle fantastiske billeder og meget inspirerende billeder - det er virkelig fedt! Jeg kan derfor ikk rigtig komme i tanke om, hvad jeg skulle give jer af råd? Hmm.. Måske nogle billeder fra jeres hverdag eller nogle hyggelig billeder sammen med veninden eller noget? Jeg ved det virkelig ikke.

  Jeg følger jer på Google Friend Connect og jeg har liked på facebook for lang tid siden.

  Jeg eeelkser virkelig jeres blog. Jeg har vist jeres blog til en af mine veninder, som tager de vildeste billeder og vi blev enige om at det kunne være super fedt, at lave en blog lidt ligesom jeres! :-)

  Ikke mere snak fra mig, jeg håber selvfølgelig jeg vinder, da det er en suuuuper fed GiveAway. Jeg har intet tøj i Levis (jeg tror ikk rigtig jeg har pengene til det), men derfor er det stadig et pisse fedt mærke og jeg vil blive sååå glad, hvis det var mig der gik hen og vandt!

  Min blog hedder Be Yourself - Everyone Else Is Taken
  Link: http://mariehnielsen.blogspot.dk/

  Hilsen/knus Marie H. Nielsen

  SvarSlet
 29. Jeg ved virkelig ikke hvad der kunne gøre bloggen bedre da den allerede er fantastisk!
  Er inde i og tjekke den ud hver dag:)

  Min e-mail er: emilie1234@live.dk

  Mange hilsner
  Emilie Christiansen

  SvarSlet
 30. Synes jeres billeder er så flotte. I er også virkelig gode til at redigere. Jeg synes jeres tekster er lidt for ens, altså jeg ved ikke helt om I forstår hvad jeg mener.. men ja, det er et råd som jeg håber I vil tage imod :)
  Jeg liker jeres facebook side.
  Min email er idaschultz713@hotmail.com
  Min blog er:
  http://tankevaekkende.bloggersdelight.dk/


  Håber selvfølgelig på at vinde, haha :)

  SvarSlet
 31. Sikke et krav. At finde på et råd til jer to?
  Hvis jeg skulle komme med et, må det være at lade billederne tale lidt for sig selv.
  Nogle billeder har en mening, de selv kan fortælle, og når der så kommer ord på,
  får billedet en anden vinkel, med lidt mere hverdag, teenager.
  Kan ikke rigtig forklare det.

  Derudover er mit råd, at i ikke skal undskylde ting. Selvom folk glæder sig til nye indlæg,
  skal det først komme når i har tiden og lysten. For det er et indlæg der virkelig inspirerer.
  Hvis man bare udgiver, for at tilfredsstille, bliver det lidt halvhjertet - hvis i forstår?
  Det er kun jer selv i skal tilfredsstille via jeres blog. Husk altid det.

  I er to meget inspirerende mennesker, og jeg nyder at klikke ind på jeres blog.

  Hyg jer.
  Hilsen Laura Ravnkilde.

  laura_ravnkilde@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Personligt synes jeg det ville være dejligt, hvis I lavede nogle mere følelses-inspirerede indlæg. Følelserne kunne fx være vrede, sorg eller ulykkelig kærlighed. Black Swan var super inspirerende.

  - Mathilde Gøtke

  tildegoetke@hotmail.com

  SvarSlet
 33. JEG FØLGER NU OG LIKER JERES SIDE..
  SYNES DET KUNNE VÆRE FEDT VIS I NOGLE GANGE LAVEDE NOGLE MERE PERSONLIGE INDLÆG!

  nannablum@gmail.com

  SvarSlet
 34. Synes faktisk allerede at jeres blog er super god. Det kunne dog være mega fedt, hvis I på de billeder som I er på, skriver hvor I har købt jeres tøj :-)

  Johannebagge@live.dk

  SvarSlet
 35. Fedt! Okay, jeg synes det kunne være fedt, hvis I lavede lidt flere videoer, som ikke kun omhandlede, hvordan I tager jeres shoots. Også hvis I kunne lave lidt flere tutorials! :-D
  Knus Amalie

  http://fyh-afs.blogspot.dk/

  SvarSlet
 36. Det ville være skønt, hvis i skrev hvilket objekitiv, der er brug til hvilke billeder! :D

  Fantastisk blog btw.

  julieschick@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Mit råd til jer, ville være at I skulle stole mere på jer selv. I tager fantastiske billeder og har nogle skønne idéer, så tro på at de er så gode, som de er!! Det er JERES blog, JERES idéer og JERES billeder (:

  www.ourlifeourpicture.blogspot.com & min email er: louisebech@live.dk (:

  SvarSlet
 38. Mit råd til jer, er at I skal prøve noget nyt. Ikke at I allerede gør det, men jeg mener bare, at I skal finde nogle andre spændende locations og måske nogle nye modeller, så det bliver endnu mere sjovt at kigge på jeres blog.
  Jeg elsker jeres arbejde, og I er simpelthen så dygtige!

  mayakirkegaard@yahoo.dk

  SvarSlet
 39. I er fantastiske!!
  Mit råd til jer er at i måske skulle prøve noget mere med f.eks. Macro eller andre slags fotografering og så selvfølgelig sige hvad i har gjort- hvis i har gjort noget specielt :)

  Men igen i er fantastiske!!
  www.belive-johannebaadsgaard.blogspot.dk og min mail er: baadsgaard98@live.dk

  SvarSlet
 40. Først og fremmest vil jeg bare lige sige at jeg eeeeeelsker jeres blog, og at jeg synes at i gør det virkelig godt :-)
  Hvis jeg skal komme med et råd skal det nok være, at jeg synes i måske godt kunne lave flere personlige indlæg. Måske noget om jeres yndlings tøj fortiden, nogle outfits of the day, roomtour eller andre hyggelige indlæg :-)
  Mange knus Annika!

  http://lovemylife-annika.blogspot.dk/
  Annika_nh@hotmail.com

  SvarSlet
 41. For det første; fantastisk blog, har fulgt jer længe og vil blive ved længe endnu!
  Et råd? altså i gør det jo allerede perfekt, men hvis det skulle være så ville jeg gerne se noget omkring hvad i laver i jere hverdag udover alle de gode indlæg med temaer osv.
  Knus Cecilie

  Mail; Cecilie.hansen3@gmail.com
  Blog; ceciliebroustbo.blogspot.com

  SvarSlet
 42. Jeg synes det var rigtig svært, at finde på et godt råd til jer, da jeg synes at I gør sådan et godt arbejde, med bloggen.
  Men et råd kunne måske være, at I en gang i mellem også tog nogle billeder, som nødvendigvis ikke kun var med mennesker, sådan lidt, stemnings billeder.
  anna@zolnielsen.dk

  SvarSlet
 43. Jeg synes at i burde skrive nogle lidt mere personlige indlæg, så vi kan komme lidt tættere på jer, og få en fornemmelse af hvordan i er som personer. :-)
  gulleg@hotmail.com

  SvarSlet
 44. hmmmm et råd? jeg læste en kommentar til et andet indlæg, at I måske kunne finkæmme valget af billeder, så man totalt bliver blæst væk af skønheden.
  Jeg blogger ikke mere - eller jo på tumblr:
  http://theyareinmyheadd.tumblr.com/
  http://but-i-lacked-the-courage.tumblr.com/

  mail: grisling95@hotmail.com

  kys I gør det så godt

  SvarSlet
 45. Synes virkelig at i gør det godt. Jeres billeder er i topkvalitet og bloggen er spændende osv. - men et råd kunne måske være, at skrive lidt mere personlige indlæg, om f.eks. hvad i har lavet i løbet af dagen/ugen. Der udover tror jeg også, at det kunne være fedt, hvis i lavede nogle "outfit" indlæg. I har nemlig en super fed stil, hæhæhæ :-D

  Luana.h.gonzalez@gmail.com

  SvarSlet
 46. Altså i hr en super fed blog og den er rigtig god, men det kunne være super fedt hvis i ikke altid tog billeder med mennesker, altså hvis i tog flere billeder som dem fra New York, for der er rigtig mange "model billeder":-)

  SvarSlet
 47. Jeg synes også at I skulle lave flere dagens outfit, for jeg synes også, at I har en mega fed stil! Jeg ved godt, at jeres formål med denne blog sikkert ikke er en modeblog, men det kunne være ret nice! Et andet fodt råd kunne være at prøve med flere forskellige modeller! Nogle af modellerne går lidt igen, og det kan godt blive lidt kedeligt.. Men I tager nogle super, super, super flotte og inspirerende billeder!

  Charlotte_stentebjerg@hotmail.com

  SvarSlet
 48. Jeg vil selvfølgelig utrolig gerne være med i jeres fine giwe-away!
  - Jeres facebookside er allerede liket. Følger jer på google friend connect.
  Råd: Jeg synes i skal lave nogle outfitvideoer! Det vil være fedt.

  //smillakrogshede.blogspot.com - SmillAnnePro@gmail.com

  SvarSlet
 49. - eller lave nogle forskellige guides, til skabeloner og selve bloggen, frisurer, osv. <3

  SvarSlet
 50. Facebook siden er allerede linked, og selvfølgelig følger jeg jer da også på Google-kontoen.
  Mit råd til jer vil nok, efter grundig overvejning, nogle flere diy. Måske også nogle 'foto-værksteder' hvor i hviser hvordan man redigere billeder osv.
  /Anna - ABS-1999@hotmail.com

  SvarSlet
 51. Det kunne være fedt hvis i skrev noget om de tekniske detalger ved hvert indlæg. Så som blænde, lukketid, objektiv, og kamera(evt. mere udstyr brugt?)
  lajeppe@bbsyd.dk
  blogofemmajeppesen.blogspot.dk

  SvarSlet
 52. Må man ikke følge gennem bloglovin' i stedet for google friend connect? :-)

  SvarSlet
 53. Vildt lækker give away ;) Egentlig er jeres blog jo vildt god, og I er virkelig inspirerende at følge også selvom at man ikke selv fotografere så meget. Måske kunne et råd være at bruge de sjove effekter noget oftere, altså f.eks. flere gange den samme person på samme billede eller en sjov og anderledes redigering eller sådan noget. I perioder ligner jeres billeder nemlig meget det samme. De er fede, ingen tvivl om det, men måske det kunne være med til at udvikle jer som fotografer, samt jeres måde at tænke billeder på?

  kristina-vorsaa@hotmail.com
  vanadisbagskyerne.wordpress.com

  SvarSlet
 54. Super fed give-away og super fed blog! Jeg synes det kunne være rigtig fedt at se noget af hvad i egentlig laver i jeres hverdag så det ikke altid er model billeder. De er super gode model billederne men det kunne virkelig bære fedt hvis man kunne se noget af det i får jeres tid til at bruge på andet end fotografering :)

  nadjabf.blogspot.dk
  nadjafelsinger@gmail.com

  SvarSlet
 55. En ting som jeg rigtig godt kunne mangle ved jeres blog, var at I afsluttede alle jeres indlæg med "Hilsen Amalie" eller "Hilsen Vicii", det er meget forvirrende når man ikke ved hvem der skriver :-)
  Og under jeres billeder kunne det også være fedt hvis I skrev hvad det var taget med :-)
  Knus!

  www.enya.dk
  the_real@enya.dk

  SvarSlet
 56. For fedt!
  Mit råd er egentligt bare at I bliver ved som I gør nu. Det er ikke for at fedte, men synes at I har sådan en fed blog, så der er intet at ændre. :-)

  www.leilakrak.blogspot.com

  Leilakrak@gmail.com

  SvarSlet
 57. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 58. Det hele er allerede liked og followed. :-)
  Råd: Jeg har ikke som sådan noget råd, I gør det fantastisk allerede, og jeg læser med hver dag når der er mulighed. Jeg elsker jeres blog, den giver mig inspiration hele tiden, selvom jeg ikke selv er en aktiv blogger. Det kunne være vildt fedt, også sjovt, hvis i en dag gik på en gågade, kiggede efter nogle piger, og så spurgte om de ville være med til et photoshoot. - og evt. filmede I spurgte, hvis de gav lov selvfølgelig. Men måske er det for grænseoverskridende, det ved jeg ikke. Ellers er jeg vil med jeres temaer, og måske I kunne lave noget DIY?
  Min blog: http://photovester.blogspot.dk/ - jeg bruger den ikke så meget mere, er på efterskole og tiden er knap, + jeg intet spejlrefleks har.. endnu!
  Min mail: Fievester@gmail.com

  SvarSlet
 59. Det er feeedt! Er selvfølgelig allerede fastlæser og følger jer på facebook :-))

  Jeg synes I gør det rigtig godt - elsker at læse jeres blog! Måske prøve at gå amok i en eller anden vild redigering eller tage billeder af noget i aldrig plejer at fotografere :-)) Hehe

  Hannah - ilikemondays.blogspot.com

  SvarSlet
 60. Virkelig fed give-away! Det eneste jeg synes der mangler lidt, er måske flere tutorials på hvordan i redigere jeres billeder :-)

  tessadrobek.blogspot.com
  tessa2008@live.dk

  SvarSlet
 61. Hej
  Synes godt om, facebook siden og er læsere
  Mit råd er at lave nogle lidt mere specielle photoshoots.

  http://cecilierundbjerg.blogspot.dk/
  Cecilie_rundbjerg@hotmail.com

  SvarSlet
 62. Jeg er virkelig vild med jeres blog! Det ville være fedt, hvis i ville vise os læsere mere hvordan i tager jeres professionelle billeder (selve setup´et osv.) :-)
  I er en stor inspiration!

  Super lækker give away!
  Krydser fingre!

  clara.stenfeldt@gmail.com
  http://clarastenfeldt.blogspot.dk/

  SvarSlet
 63. Hei Amalie og Vicii :)
  I har virkelig en fed blog og virkleig et talent for det der med et kamera. Jeg har tænk over hvad jeg syntes kunne være et "råd". Altså hvis jeg skulle gi' jer et råd til hvad jeg syntes kunne gøre jeres billeder endu federe kunne i prøve at lege med forskelig farver og lidt anderledes temaer. Det kunne fx. være at moddelerne var klædt ud som et eller andet der havde med temaet at gøre. Og vil jeg lige sige at jeg syntes jeres billeder med maling i hovedet er virkleig fede da de er lidt anderledes end de billeder i ellers tager!

  Kh Maja :)

  majaklit@live.dk
  http://undermyumbrell.blogspot.dk/

  SvarSlet
 64. Piger! Jeres blog er så fin så fin... Bliv ved med at være jer selv i hvet af jeres indlæg. Føl at det er jer, som kan stå stolte bag indlægene.
  Det er det bedste råd jeg kan give.. Belive in your selves :)

  // Kamille

  kamille2r@gmail.com

  SvarSlet
 65. Jeres blog er så fantastisk, jeg har selv et spejlrefleks kamera og drømmer om at blive fotograf :-)
  Jeg syntes jeres blog er fantastisk og det eneste jeg gerne vil sige som et råd er måske nogle flere indlæg om hvordan i tager så gode billeder.
  Ida :-)

  idakibsgaard@gmail.com

  SvarSlet
 66. Orw, virkelig lækker give-away! Men sikke en svær opgave, et godt råd til jer? Det er svært at give jer, da i jo i forvejen er utrolig dejlige ved jeres læsere (lige bevist ved dette indlæg) i laver guides, og til byder også photoshoots. I stedet vil jeg gå mod reglerne og håbe at jeg stadig er en deltager ved at sige de ting der netop gør jeres blog bedre end andre fotoblogge. I tager ikke kun radmagre modeller ind som modeller, i tager noget man kan se sig selv som, i redigere voldsomt pænt og gør billederne spændende at se på. I er de kønneste piger jeg længe har set, med de vildeste evner bag og foran et kamera, i er ikke bare to teenagere med et spejlrefleks, man kan mærke gennem billederne at i brænder for det her, og at i virkelig vil. Nu vil jeg slutte kommentaren af her, da den nok er lidt for lang i forvejen. bliv endelig ved som i gør! knus.
  justine.battaglia@gmail.com
  www.fashionchok.blogspot.com

  SvarSlet
 67. Lækker blog! Alt er gjort! :-) Hvis jeg skal give et godt råd, så skal I bare fortsætte, som I gør ;)

  Knus Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.dk

  SvarSlet
 68. Åh piger, i gør det jo så skide godt altså. Jeres blog er så inspirerende, gennemført og smuk. Love it. Jeg har et råd til jer: 1) Fortsæt hvad i har gang i. Fortsæt med de fantastiske billeder, inspirationsbomber og tjek liiige en gang ud, hvor fantastisk jeres blog egentlig er! 825 faste læsere via gfc!?! Det er jo for vildt! (Ok, ved godt at rådet i sig selv ikke er det bedste, men ja.. Knuuuus Maja <3
  wwww.drejebogen.blogspot.com
  maja_lorentzen@yahoo.dk

  SvarSlet
 69. Elsker jeres blog og jeres billeder!
  Mit råd er at i bare skal blive ved med at tage sådan nogle gode billeder som i gør, for i gør det sgu godt piger!
  Knus Lise <3

  www.liseklinge.blogspot.dk

  liseklinge@gmail.com

  SvarSlet
 70. Jeg liker og følger selvfølgelig :)
  Mit råd er at blogge med hjertet, og vise de ting I føler for. Folk vil altid være utilfredse (tro mig, det ved jeg af erfaring) men det handler ikke om jer, det er dem, der altid LEDER efter mangler hos andre - det kommer der ikke noget godt ud af, og I skal ikke ændre jer pga en hård anonym kommentar, den er ubrugelig!
  Amanda S
  amandas4g(a)hotmail.dk
  madeindk.dk

  SvarSlet
 71. Gjort :-)
  barbiesigne@hotmail.com - signeladegaard.blogspot.com
  Råd: Har ikke rigtig nogle råd, haha alt er godt, mange fede billeder, passende test og sådan :-D

  SvarSlet
 72. Hej. (-:
  Jeg faldt tilfældigvis over jeres blog i dag, virkelig fed så selvfølgelig følger jeg og har liket jeres facebookside.
  Jeg tror ikke jeg har så mange råd, for jeg synes bloggen er virkelig god med passende mængde tekst, virkelig fede billeder osv. Hvis jeg skulle sige en ting kunne det godt være outfitbilleder, for det ser ud til at I har en masse flot tøj!
  Jeg har ikke selv en blog, men min mail er: louise.iv@hotmail.com

  SvarSlet
 73. Jeg liker og følger jer allerede :-)
  Jeg synes, at jeres blog er rigtig fed! Jeres guides er virkelig gode, og I er jo i det hele taget bare utrolig gode til at tage billeder.
  Knus Helena.

  helena_ingerslev@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Jeg liker og følger jer også, og det har jeg gjort et stykke tid nu!

  Jeres blog er rigtig god, og jeg synes virkelig i gør et stort og flot stykke arbejde. Jeg kunne godt tænke mig at i lavede nogle indlæg som omhandlede jeres make-up og outfits, men jeg synes virkelig jeres billeder er flotte. De er skarpe, har et flot lys og virkelig inspirerende.

  www.envie-sofie.blogspot.dk

  sofiehoffmann@hotmail.dk

  SvarSlet
 75. Hej jeg synes at den er rigtig god som den er, måske skrive hvilket kamera i har brugt til at tage billederne med?
  Jeg deltager selvfølgelig!❤
  Knus Louise Www.louisebk.blogspot.comLoui842@odsko.dk

  SvarSlet
 76. Liker og follower jer! <3
  Jeg er helt vlid med jeres blog! Jeg har fået øjnene op for en helt ny måde, at blogge på efter jeg har set jeres! :)

  Et godt råd: Pas på ikke, at ligge indlæg ud efter hinanden, hvor billederne minder om hinanden. Det kan nogle gange blive lidt langt, at læse... :) *Men ellers er det en Super fed blog!

  alma@bachnielsen.dk

  /Alma

  SvarSlet
 77. Liker og følger jer nu!
  jeg synes at i hver gang skal skrive hvem der er på billedet :) Men ellers er det en god blog i har!!
  http://emmalielivemylife.blogspot.dk/ E-mail: emmaliewb@gmail.com

  SvarSlet
 78. Et godt råd kunne være at skrive noget mere om jer selv. Er vildt nysgerrig efter at vide, noget mere om hvem der gemmer sig bag de flotte billeder. I gør det bare så super godt!

  Idadodensig@hotmail.com

  SvarSlet
 79. Jeg kunne da rigtig godt tænke mig sådan nogle!

  Knus http://haddyjatoujammeh.blogspot.dk/ <3

  SvarSlet