søndag den 4. november 2012

The city that never sleep

Canons eos 7d, Sigma 50mm 1,4

Hej dejlige dejlige dejlige DEJLIGE dejlige mennesker! Åhh, vi blev så glade fra jeres dejlige kommentarer og råd i sidste indlæg. Vi har læst et par stykke af dem nu og har taget alle dem vi har læst til mange overvejelser. I skrev, at vi måske skulle fortælle hvem der havde udgivet indlægget og hvem der havde taget billederne. Vi har faktisk før tænkt meget over det - om vi kommer til at fremstå forvirrende hvis vi ikke fortæller hvem der havde taget præcis det billede. Men grunden til vi ikke har gjort det, er fordi vi ikke vil bedømmes på den måde, og få kommentarer som "Vicii tager bare meget bedre billeder en Amalie" eller "Vicii kan sgu ikke finde ud af det der med et kamera."  Vi har ikke lyst til at blive sammenlignes, da det i mange situationer ofte kan ødelægge ens venskab. Men vi vil tænke over det endnu en gang. Hvad tænker i, når jeg skriver som jeg gør - kan i forstår det? 

Kram og knus Amalie og Vicii 

18 kommentarer:

 1. FLOT FOKUS PÅ FØRSTE BILLEDE, ahahhahahahahahahahhhhahhhhhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahaah

  SvarSlet
  Svar
  1. Omg, er du dum eller hvad? Det er sgu da med vilje? Flot du ikke kan regne det ud, helt ærligt man!

   - jeg elsker jeres blog, fantastiske billeder! :) <3

   Slet
  2. AHAHAAAHHHA, ej undskyld anonym!

   Slet
  3. Anden anonym: Det jo lige det. Hvor er du sød. Mange mange tak! <3

   Slet
 2. Synes godt i må skrive navne på jer selv, i er jo gode på vær' jeres måde:-)
  -Elsker virkelig jeres blog

  SvarSlet
 3. Jeg synes at det er rigtigt at i ikke behøver at skrive hvem der har taget billedet :) men synes godt at hvis i nu skriver "jeg skal i sommerhus", så skriv lige nedenunder - hilsen Amalie eller vicii :)så man ligesom ved hvem der skal hvad :)

  SvarSlet
 4. Elsker den måde I blogger på - jeg ville sige at der nødvendigvis behøves store bogstaver, om hvem af jer der tager billederne. :-)

  SvarSlet
 5. Måden I har sat billederne op på er helt fantatisk! Tiden går, hihi. Super fine billeder, og elsker fokuseringen på det første billede! Det med at man kan se hvad det er stadig, og måden det er ufokuseret på er ikke tilfældig, kan man se :D looove

  SvarSlet
 6. hedder det ikke "The city that never SLEEPS"? :)

  SvarSlet
 7. Kan i ikke lige smide et link til det photoshop, som i har? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, her: http://www.adobe.com/dk/products/photoshop-elements.html

   Slet
 8. Fedt i skriver info om billederne : )

  SvarSlet