lørdag den 16. marts 2013

Breakfast

Vi har samlet et par billede af nogle sunde retter, vi elsker selv, at få inspiration til en sund kost. Vi sidder næsten hver dag og kigger på billeder på tumblr, fitspoblogs osv. for at få inspiration til en sund kost. Her er et par billeder af et eksempel på morgenmad der består af A38, med honningmelon, appelsin, æble - samt lidt kanel drysset på toppen. Hvad synes i om denne type indlæg? Vil i gerne se flere fine sunde retter?

12 kommentarer:

 1. Har i tumblr? :)

  SvarSlet
 2. Det ser lækkert ud! Jeg vil anbefale at i spiser 'skyr' istedet for A38, det er en slags youghurt der har mindre fedt, mere protein og har en virkelig lækker konsistens! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender godt til skyr, men det er desværre rimelig dyrt. Cheasy har lavet en A38 variant med kun 0,1% fedt, så spiser den i stedet for! Men ellers tak for rådet! :)

   Slet
 3. Vi. virkelig ikke lyde negativ, men jeg følger jeres blog pga billederne. Jeg vil synes, at det ville være ærgerligt, hvis I gik hen og blev en fitness-blog, for det er slet ikke derfor jeg følger jer :) Jeg ville foretrække jeres 'normale' indlæg.
  Men selvfølgelig, hvis det er det her I vil, så bliv endelig ved. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nejnej overhoved ikke! Vi blogger slet ikke derfor. Vi vil gerne vise jer billeder som vi har taget osv! (-:

   Slet
 4. Heeeeej piger <3

  Jeg har lige fået at hvide at Google reader lukker ned og det kan godt ske at det måske vil gå ud over vores læser system med google friend connect. jeg har jo fulgt dig og ønsker stadig at støtte op om din blog, så jeg følger dig nu på bloglovin :)
  Jeg håber at du måske også vil følge mig?

  http://www.bloglovin.com/blog/3353513

  Knus Sille
  Hvis du vil læse mere om nedlukningen er der et link her : http://googlereader.blogspot.dk/2013/03/powering-down-google-reader.html

  SvarSlet
  Svar
  1. FUCK HVOR NEDERN!!!!!!!!!!! Men mange tak! Med glæde <3

   Slet
 5. Hvor ser det bare super lækkert ud!
  Knus,

  SvarSlet