mandag den 25. marts 2013

Dreams are free, so free your dreams

Ferie, ferie, ferieeeee - åhh hvor er det skønt - Caféture, ud og spise med veninderne, shopping, tid til kreativitet og til at slappe af. Vi nyder det i hvert fald fuldt ud! Og nu bliver vores ferie måske endda forlænget pga. lockout? Hvor skønt det end lyder med lidt ekstra ferie, så er det i sidste ende nok egentligt ikke så godt når man jo som os går i 9. klasse med eksamener osv. Hvad har i lavet i jeres ferie, og hvad synes i om at der er blevet varslet lockout?

14 kommentarer:

 1. Er I gået væk fra at være en fotoblog?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi der kommer 3 indlæg med tøj????

   Slet
  2. Det sidste indlæg omhandlede fotografering.. Det tredje sidste og dem foran det!

   Slet
 2. Jeg kan rigtig godt lide jeres blog, og har fulgt den i ret lang tid snart. Men jeg synes nogen gange, at I er lidt hårde, når I svarer på kommentarerne. Jeg kan godt forstå at det ikke er rart med hate, men bare fordi nogle læsere skriver i en upassende tone, behøves I jo helller ikke at gøre det. Det var bare min mening :-) Men forsæt det gode arbejde med bloggen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du undskylde. Det var heller ikke meningen, at det skulle lyde så hårdt! Men vi forstår personligt ikke hvorfor vi er gået væk fra at være en fotoblog. Vi har i alt i dette sidste stykke tid udgivet tre indlæg om tøj.. De andre indlæg har været billeder! (-:

   Mange undskyld her fra(-:

   Slet
 3. Der er da intet negativt i den anonymes spørgsmål ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi forskellige meninger om (-:

   Slet
 4. Ved ikke om det er Vicii eller Malle der har svaret på den der Anonyme, men det var utrolig hårdt svaret. Men jeg må give Ano ret i at i er gået en anelse væk fra at være den fotoblog i engang var!

  - a friend of yours..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du så undskylde. Det skulle på ingen måde have virket hårdt :-)

   Slet
 5. NU HOLDR I SGUDA KÆFT! I angriber de søde piger for fuld drøn. Og dig anonym nederst, du er da ikke en særlig god ven! Og at du ikke engang tør, at udstille dig som den du er. TAG DIG SAMMEN!

  SvarSlet
  Svar
  1. Omg, slaaaap af. Der er en læser der ikke kan tåle at vi giver en smule "kritik". Og hvad fanden mener du med at jeg ikke tør udstille mig som den jeg er ? En god ven siger sin mening, og det der var min, det var på absolut INGEN måde ment som negativt. Så hvem skal tage sig sammen, det er sørme ikke mig... Jeg har på ingen måder angrebet nogle af de fantastiske piger, jeg synes de er verdens sødeste tøser!

   Mener du at jeg ikke tør udstille mig selv fordi jeg ikke har skrevet mit navn eller hvad? Hahaha, for så er du sgu da for latterlig...
   Jeg siger gerne mit navn, hvis det er det du vil ha! Jeg hedder Chatarina Rye Dokkedal og går i klasse med Amalie ..... Så dig anonyme, No need to attack!!!!!

   Og til Malle og Vicii, det var på INGEN måde dårligt ment :-) <3

   Slet
  2. Anonyme, vi er glade for at du forsvare os! Mange tak for det. Men vi tager alt skylden til os. Det lød måske en smule kritisk, men det var på ingen måde meningen! Undskyld undskyld!

   Slet
  3. Søde Chatrina - vi forstod det på ingen måde dårligt. Tak for du gad at være ærlig <3 <3

   Slet
 6. Jeg synes det er fedt, at I også laver anderledes indlæg, f.eks. Om tøj osv.

  Jeg har haft lock out i 2 uger nu,, måske også den tredje, jeg synes det er sååå dejligt. Jeg har haft tid til at slappe af osv. Men det påvirker så heller ikke mig, på nogen måde, altså ingen eksamen og sådan noget

  SvarSlet