tirsdag den 12. marts 2013

I said BANG, BANG, BANG, BANG

Træning, træning - nu vi med på trenden ligesom alle din andre blogger ladies. Vi har faktisk været i gang med den sunde kost i en to ugers tid nu. Men nu er det altså for alvor seriøst. Haha. I fritiden går jeg til håndbold, og Amalie til fodbold. Der hjemme bliver der løbet et par tur, 20 min. styrketræning hver dag (næsten), svinget med hullahoppen og der bliver hoppet på den fine step up. Så nu må der altså gerne snart kunne ses  et par resultater! Er i selv i gang nu - og har i måske nogle råd? Forresten har vi samlet et par billede af nogle sunde retter der er blevet spist de sidste par dage. Vi elsker selv, at få en inspiration til en sund kost. Så nu er spørgsmålet om i har lyst til at se et par billeder af nogle fine sunde retter?

14 kommentarer:

 1. Ja, hvis os nogle billeder om jeres sunde kost. Haha, det er sjovt hvordan denne sunhedsbølge ting har bredt sig. Har den nemlig også selv :-)
  nikolineanine.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil vi gøre! Ja, den er over det hele! (-:

   Slet
 2. Det hedder lyst, ikke løst. :-)

  SvarSlet
 3. Vil gerne se billederne! Jeg når oftere mine mål når jeg skriver dem ned og har dem liggende ved siden af min seng, for så ser jeg dem både når jeg lægger mig til at sove og når jeg står op! ;)
  Jeg har en konkurrence kørende på min blog, hvor du kan vinde en blackmask! Deltag gerne! :*
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/2013/03/konkurrence-blackmask.html
  xoxo

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem vil vi da helt klart viser jer. Hvor smart! (-:

   Slet
 4. husk nu at lade kroppen restituere! hvis I træner hver dag, river i jo bare musklerne i stykker, og de får ikke tid til at bygge sig stærkere.
  en lidt sundt alternativ til chips(hvis I nu er ligeså glade for chips som undertegnet) kan være mandler ristet i olie og salt på panden.

  SvarSlet
 5. WHAT A OVERSKRIFT

  SvarSlet
 6. smukt, smukt WOW. Altså billedet (-:

  SvarSlet
 7. I er sguda tynnde.-.....

  SvarSlet