tirsdag den 2. april 2013

Emma's uvikling

 
 
Mange af jer har skrevet kommentarer, om at det er spændende at se Emma's tydelige udvikling angående modelarbejdet. Derfor har vi samlet et par portrætter fra nogle af de shoot der er blevet lavet med Emma. Billederne er i rækkefølgen. Det første portræt blev taget i sommers, og det sidste blev taget for et par uger siden. Emma har altid været enorm smuk, og hun har altid været talentfuld angående modelarbejdet. Dog synes vi stadig, at hun er blevet dygtigere fra første shoot til sidste shoot. Hvordan synes i at hun har udviklet sig? 

36 kommentarer:

 1. Smuk hele vejen igennem!!!

  SvarSlet
 2. Ikke en skid. Det går SGU kun ned af bakke! Fuck det her. Nu siger jeg det som det er! Emma er sgu ikke problemet her! Men jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din meget konstruktive kommentar (-:

   Slet
 3. syntes klart de første billeder er de pæneste og Emma er smukkest med langt hår.. mit yndlingsbillede er nr 3 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din mening og kommentar! (-:

   Slet
 4. Jeg er utroligt facineret af de første uskyldige portrætter, hvor hun udviser en form for naivitet og ligner en uerfaren ung pige - meget smukt. Hendes udvikling er fantastisk på den måde, at man kan se, hvordan hun udadtil virker mere "voksen" på de sidste billeder - også meget smukke billeder!

  Hvor jeg dog elsker denne blog by the way! God første april!
  http://ukendtungdom.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak for dine søde ord! (-:

   Slet
 5. Hvorfor laver i ikke noget hvor Emma også laver noget med nogen andre modeller? folk (også mig) har spurgt efter det flere gange. hilsen Liv <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liv. Det har vi da også overvejet. Men første gang i bringte det på banen var for en måneds tid siden. Som sagt bor Emma på efterskole, så det er rimelig svært! Undskyld, undskyld.. Men hvem skulle vi også gøre det med? <3

   Slet
  2. hvad med en dreng? eller nogen af jeres andre kønne veninder? men det ville være mega sejt med en dreng!! :D <3

   Slet
 6. Emma emma emma, altid emma..

  Find nogen flere modeller, det er jo ikke emmas blog

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt ærlig. Alt er bare galt. Så har vi ikke ordentlige modeller. Også begynder vi at bruge Emma, som i siger i gerne vil se... Men så når vi vist et par indlæg med hende, så er det for meget!?!?!? Kom da med noget ordentligt, seriøst!

   Hvad vi du så gerne se? I stedet for kun at kaste mudder, så giv dog nogle råd eller noget ordentligt feedback! (-:


   Slet
 7. Hun er da virkelig talentfuld. Nogle af billederne er virkelig dejlige, men nogle af dem virker også forfærdelig kunstige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar. Hvilke synes du, der er forfærdlige? (-:

   Slet
  2. Nr. 3 og 5 virker bare meningsløse i mit hoved og "fortæller" ikke en historie, som jeg synes at det billede, hvor Emma har en "sort maske" på, gør (og som efter min mening gør et billede godt.) Emmas præstation på nr. 5 er skam fremragende, og jeg får virkelig en fornemmelse af, hvad slags karakter pigen på billedet er - men det hænger bare ikke sammen med resten af billedet.
   Desuden er jeg ikke den største fan af det sidste billede. Altså som fotografer er det, efter min mening, jeres bedste præstation rent teknisk til dato (udover at Emmas venstre hånd virker lidt for mat og grå i forhold til det, der den nærmest - altså Emmas ansigt.) Men den tåre. Den forbande tåre... Den ødelægger det hele og får det til at se opstillet ud, for uden det ville den havde det været et fantastisk billede.

   Slet
  3. Mange tak for dine mange ord! Dejligt med noget konstruktivt! Kan faktisk godt se hvad du mener! (-:

   Slet
 8. De to sidste er simpelthen SÅ smukke!
  Nogle af de første minder mig lidt om Det Lille Hus På Prærien (slet ikke negativt)

  - hende der spurgte om i stadigvæk var en fotoblog, og som derefter åbenbart gjorde jer meget sure selvom det ikke var ondt ment

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak! (-:

   Vi forstod spørgsmålet som kritisk. Det må du meget undskylde! (-:

   Slet
 9. Kan I ikke prøve at lægge et ud hvor hun smiler?

  SvarSlet
 10. Hun er så smuk, virkelig talentfuld og har ikke mindst et fangende blik!

  SvarSlet
 11. Gør det på jeres måde og ikke lyt for meget til hvad alle de anonyme kommentar vil have. Gør hvad I har lyst til og så må de andre kunne lide det eller ej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din ærlighed. Er 100% enig! (-:

   Slet
 12. Emma er en fantastisk model! Og ikke nok med det, så udfører i jeres fotoarbejde 100% og redigerer billederne så godt! Så billederne sidder altid lige i skabet. Love på jeres skønne blog :D <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de skønne ord! Tak tak! <3 <3

   Slet
 13. Virkelig smukke billeder!! Jeg synes også specielt at jeres udvikling er meget markant, hvis man kigger på de her billeder!

  SvarSlet
 14. Er hun model? Eller er hun JERES model? :3

  SvarSlet
 15. Jeg er primært deres :)

  SvarSlet
 16. smukke billeder

  og smuk model

  SvarSlet