lørdag den 4. maj 2013


I sidste uge i lockouten var vi ude og tage disse billeder. Det var hundekoldt, så kort blev det fotoshoot i hvert fald. Sådanne dage er det nu alligevel ret rart, at være fotografen... Men vi fik da stadig taget nogle billeder. Vi har længe tænkt, at vi gerne vil tage ud til dette sted. Vi cykler nemlig altid forbi, når vi skal til film. Så ja, nu fik vi det gjort. Hvad synes i om resultatet? 

12 kommentarer:

 1. HOLD DA OP DE ER SMUKKE. Men jeg kan ikke helt finde ud af om jeg synes det er fedt, at billede to r så utydeligt. Det giver faktisk sådan en fin stemning.

  SvarSlet
 2. Meget smukke piger! Jeg bryder mig dog ikke om billede nr. 3. Hendes positur virker meget akavet :-) Ellers godt arbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi vil give rosen videre, og mange tak for din kommentar :-)

   Slet
 3. herligt at i er tilbage med nye fotoshoots

  og nu er varmen her ......

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt med noget sol! :-)

   Slet
 4. Super fede billeder! Synes dog bare det er en skam at billede nr. 2 er så utydeligt!

  http://youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt en skam! Men ellers mange tak! :-)

   Slet
 5. Billede 1&4 er fine, men billede to og tre er ikke fede. Billede to er akavet, og tre er MEGA fedt - men det er virkelig for utydeigt.. kom igen piger..

  SvarSlet
 6. Ikke specielt imponeret, synes i har gjort bedre. Til jeres niveau virker det her, lidt som om i er tilbage til starten. De er stadig fine, men jeg mener, i kan gøre det bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi man kunne have gjort det bedre betyder jo ikke at man er tilbage til starten??

   Slet